Je wilt de beste mobiele airco kopen?

Wij helpen je jouw airco te kiezen

De beste mobiele airoc kopen? Dat is een goed idee want jaar na jaar wordt het warmer. De afgelopen jaren hebben aangetoond dat de temperatuur gestegen is. Om je hoofd koel te houden is een mobiele airco de ideale koel-oplossing voor je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Hoe de beste te kiezen?

De beste mobiele airco is afhankelijk van de situatie en welke wensen je hebt. Dit is voor iedereen weer een andere keuze.

Prijs-kwaliteitsverhouding en functies

Het bezit van een mobiele airco is fijn maar waar let je op met de keuze ervan? Om te beginnen is het van belang de prijs/kwaliteit verhouding te beoordelen. Wat is de prijs en wat krijg je er allemaal voor. Heeft het apparaat een verkoelingsfunctie, kan het lucht reinigen en ook ontvochten, zit er tevens verwarming op en wat heb je aan functies nodig? Dit alles kan van meerwaarde zijn om de airco het hele jaar te kunnen gebruiken.

Energieverbruik

Daarnaast is ook het energieverbruik van groot belang. Het verbruik hangt samen met de capaciteit van de mobiele airco en een gunstig energielabel is het label A. Als er meer functies zijn, zoals verwarming, dan kan dat ook van grote invleod op je energierekening zijn.

Geluidsnivo

Ook het geluidnivo is een factor die je niet uit het 'oor' moet verliezen. Hoeveel decibels genereert de airconditioning en wat is nog verdraagzaam? Als het geluidsnivo rond de 65db ligt dan heb je een relatief stille airco die niet opvalt in de ruimte waar je hem gebruikt.

Afvoer

De afvoer van de airco is iets waar mensen niet altijd aan denken maar het is wel een belangrijk element met de mobiele airco. Hoe lang is de afvoerslang? Is hij flexibel, kan hij eenvoudig door een raam heen? Diverse vragen die je goed moet belichten om zo veel mogelijk plezier en gebruikersgemak te ervaren.

Gebruikersgemak

Hoe staat het met het gebruikersgemak? Is er een duidelijke display, zitten er veel knoppen op het apparaat die bediening vereenvoudigen? Doet de mobiele airconditiong zijn naam eer aan en kan je hem gemakkelijk verplaatsen? Zitten er degelijke wielen onder en lopen die goed?

Welke ruimte

Voor welke ruimte wil je een en ander gebruiken, is hij qua capaciteit voldoende?

Beste mobiele airco keuze

Wanneer je bovenstaande meeneemt in je keuze voor de beste mobiele airco moet je zeker tot een goede selectie komen. Bekijk ook al onze mobiele airco's, we hebben de beste airco merken van de beste leveranciers voor jou verzameld.

Beste mobiele airco voorbeelden